Trebeskyttelse av beste kvalitet

2 nye fargekart fra Pinotex

Nå er det her; Pinotex sitt nye fargekart, Nordic Colours, med 24 beisfarger og 24 heldekkende farger. Som skapt til å passe inn i det nordiske lys og landskap, og til vår nordiske arkitektur.

Tre er et av de mest verdsatte og levende materialer, som vi i Norden bruker mer enn noen andre steder i verden. For både å beskytte  treverket og gjøre det pent har Pinotex, med hjelp fra fargedesigner Ann-Charlotte Linde, skapt to fargekolleksjoner med farger som bygger på lange tradisjoner, samtidig som de fanger opp de nye nordiske trendene.

Fargene er en blanding av dempede nyanser som Nordic Morning Light og Nordic Bloom og sterke nyanser som Nordic Sea Side og Nordic Royal Red, som er gode farger å bruke utendørs.

“Akkurat nå ser vi at tendensen går mot gråskalaen, samtidig med at mange verner om den nordiske tradisjon og maler med farger som brun, gul, rød og blå” forteller Ann-Charlotte Linde, fargedesigner.

Velg en farge som passer inn i en helhet med de omkringliggende hus og naturen. Det er viktig å tenke på at fargen kommer til å oppleves mer fargesterk når den males opp på en større overflate enn når den ses i fargekartet. Derfor anbefaler vi at man kjøper en fargetest og prøvemaler på den aktuelle flaten, for å sjekke at fargen er slik du vil ha den.

Se de nye fargekartene hos Bauhaus, eller her: