Trebeskyttelse av beste kvalitet

Let’s go all out!

Sarah Widman er kokken som ble steward og til slutt landet i en svært fremgangsrik karriere som stylist, innreder og blomsterdekoratør. Den vakre, skandinaviske innredningsstilen hennes har fått stor oppmerksomhet, og du kan oppleve arbeidet hennes både på tv, i innredningsmagasiner og gjennom foredrag. Vi hos Pinotex elsker Sarahs miljøer, og det er med glede vi kan presentere resultatet av vårt samarbeid.

Vi ga Sarah en uteplass, som sårt trengte kjærlighet, og frie hender for å live opp med maling, olje og beis. Resultatet ble to ulike ”rom” som bygger på samme utgangspunkt. Et loungemiljø som blir en ekstra stue utendørs, og et spiserom som innbyr til herlige middager på varme sommerkvelder. I bunnen har tregulvet fått nytt liv gjennom en grå terrassebeis, og en mørklasert pergola rammer begge miljøene vakkert inn. Treveggen bak har også blitt behandlet med en beskyttende fasadebeis, som gjør veggen mye mer værbestanding.

– Jeg ville skape to ulike rom, nettopp fordi alle har ulike ønsker om hva slags funksjon uteplassen eller hagen skal ha. Hvis man har plass nok til å skape flere rom på uteplassen, er det selvsagt kjempefint – hvis ikke, må man tenke litt over hovedfunksjonen, påpeker Sarah.

Hun synes ofte at utemøbler kan være både kjedelige, dyre og føles litt tunge.

– Det er nettopp det som er så bra med Dør- og Vindusmaling – du kan i prinsippet male om hva du vil og stille det ut! Det var akkurat det som slo meg da jeg begynte å tenke over hvordan jeg skulle innrede med møblene. Plutselig hadde jeg ikke de samme begrensningene når det gjaldt hvilke møbler jeg skulle velge, forteller Sarah.

Hennes anbefaling for å skape romfølelse er nettopp å forsterke følelsen av gulv, vegg eller tak. Et stort tregulv kan for eksempel behandles eller beises i ulike farger. Da får det lengre levetid, blir mer behagelig å gå på og ser mye penere ut, også når det regner. Pergolaen blir et hyggelig utetak der du kan henge opp lykter eller flette inn planter. På et solrikt sted kan du til og med lage et grønt tak med humle eller kanskje vindruer? Alle hjem har ulike muligheter, og her finner du en masse tips og inspirasjon. Ta sjansen og skap en helt unik uteplass i år.

Let’s go all out!