Trebeskyttelse av beste kvalitet

Spisestuen

Hvorfor er vi egentlig så glade i å spise utendørs? Ikke før har snøhaugene smeltet, så kommer grillen frem og vi samler venner og familie til middager i de første strålene fra vårsolen. Legg litt ekstra tid i å innrede et hyggelig spiserom ute, og bland gjerne ulike typer møbler for å gi utemiljøet personlighet.

Romsligheten får et nytt nivå gjennom hengende lykter og små, blomsterfylte flasker. Pergolaen fikk sin egen stjernehimmel med lysslynger. Her har Sarah valgt å male om et massivt trebord og matchet med stoler i ulike stiler.

– Pasteller er alltid populære om våren og sommeren, og hvis du velger litt dusere farger, kan du få en trendy uteplass som også har lang levetid. Støvgrønt og grått blir en fin basis, og du kan enkelt pynte opp med matchende ting, planter og tekstiler i sterkere farger, tipser Sarah.

Klikk her for å se hvilke farger som Sarah har brukt i de ulike miljøene.

Hvis du har et par gamle trestoler som bare står og støver ned i kjelleren, så er det en smart løsning å gi dem nytt liv i hagen. Den klassiske Syver-stolen fant Sarah billig på nettet, ettersom den var oppskrapet og i forholdsvis dårlig stand.  Nå har den fått en ny, midnattsblå farge, og de slitte metallbena ble malt hvite med Hammerite Direct to Galvanized.

– Jeg synes det blir penere og mer levende når man bruker flere farger. Du er ikke nødt til å male alt, det går helt fint an å beskytte treet på fine møbler med beis og olje hvis du vil forsterke treets mønster. Hammerites produkter er også en fin måte å både beskytte og pynte opp metall på. De kan males rett på både rust og metaller som ikke ruster, sier Sarah, og avslutter:

– Min favoritt er nok likevel Pinotex Dør- og Vindusmaling, ettersom den både dekker godt og tørker raskt. Du kan begynne på maleprosjektet om
morgenen og invitere til middag om kvelden!