Trebeskyttelse av beste kvalitet

Stuen

Velkommen til Sarahs koselige lounge der plantene strekker seg fra gulv til tak. Puter, pledd og gulvteppe gir en lun innendørsfølelse, så man bare vil sparke av seg skoene og strekke ut bena i sofaen. Kanskje med en god bok og noe iskaldt i glasset. La sommeren komme!

– I Norden har vi alltid et ønske om å forlenge sommeren, ler Sarah og fortsetter:

– Middelhavsfølelsen er en sterk trend, og man vil gjerne kunne bruke uteplassen så lenge som mulig. I min familie elsker vi å være ute. Vi sitter ute lenge om høstkveldene og griller midt på vinteren. Derfor synes jeg det er både viktig og morsomt å innrede ute.

Og tekstiler er et av Sarahs beste tips for å forsterke hjemmefølelsen. Hun liker virkelig at det har kommet så mye nye tekstiler til utendørs-bruk de siste årene.

– En enkel fillerye kan gjøre utrolig forskjell, og hvis du ikke har en som tåler været, er det faktisk ikke så mye arbeid å ta den inn og ut etter været.  Tregulvet gjorde jeg lysere med Terrassebeis Plus, og noe så enkelt som det skapte en fin forandring på gulvet, sier Sarah.

Som blomsterdekoratør er planter alltid en stor del av de rommene hun innreder, og trenden med grønne planter holder seg fortsatt.

– Store, grønne trær som fiken og oliven forsterker følelsen av middelhavshage, og det er alltid koselig med planter som har spiselige innslag. Trær er faktisk en fantastisk innflyttingsgave, mener Sarah.

Hun synes absolutt at man skal ta vare på veggenes muligheter og dyrke loddrett, ved å henge opp ampler eller la et epletre klatre langs et espalier.

– Denne søte kommoden er et loppemarkedfunn som ikke kostet mange kronene. Med noen lag med maling som beskytter mot vær og vind, ble den til et levende urtebed som dufter herlig, ler Sarah.

Klikk her for å se hvilke farger som Sarah har brukt i de ulike miljøene.