Trebeskyttelse av beste kvalitet

Om Pinotex

Pinotex har siden 1959 vokst frem til å bli et av Europas ledende merker innefor trebeskyttelse, og er kun blitt bedre med tidens løp. Vi tar treverket ditt svært seriøst, og arbeider hele tiden med å utvikle nye produkter og forbedre de eksisterende. Pinotex er derfor et komplett program av renseprodukter, grunning og trebeskyttelse som passer til alle typer tre, og dekker ditt treverks mange forskjellige behov. Pinotex er dessuten lett å arbeide med, så det er også enkelt for deg å passe godt på trefasadene dine.

Pinotex er testet under extreme værforhold, fra brennende sol til frost og snøstormer i Alpene. På våre forsøksstasjoner setter sol, vind og vær for alvor farger, kvalitet og holdbarhet på en hard prøve. Derfor kan vi også garantere deg at Pinotex er det trygge valget når det gjelder å sikre treverket ditt et langt og sunt liv.

Hos Pinotex strever vi etter å sikre att hver kunde kan beskytte treverket sitt uten bekymring, og så nyte et fantastisk sluttresultat av ekstremt høy kvalitet.

Pinotex er et varemerke produsert av Akzo Nobel Deco A/S.